- 14/11/2017 -

GROENE BOULEVARD AAN NIEUW ZNA CADIX

Een groene boulevard en fiets- en wandelpaden moeten zorgen voor een rustige zone rond het toekomstige ziekenhuis ZNA Cadix aan het Kempisch Dok.

ZNA Cadix moet in het najaar van 2018 klaar zijn. Tegen die tijd zal ook de omgeving grotendeels heraangelegd zijn. Het gaat om het gebied tussen de Kempenstraat en de Noorderlaan, dat zich uitstrekt langsheen het Kempisch Dok en het Asiadok. De toekomstige trambaan die langs het ziekenhuis loopt, is het enige gemotoriseerd verkeer langs het dok. Ernaast komt een groene boulevard, die deels langs het Kempisch Dok loopt.

Er worden bomen geplant en er komen groene zones. Zitbanken moeten ervoor zorgen dat het gebied ook gebruikt kan worden als rust- en recreatieruimte. Boven de ondergrondse parking van het ziekenhuis komt een daktuin. Er zal in het gebied een weg lopen naar de parking voor bezoekers en een in- en uitrit voor de spoeddiensten. Verder zijn er bovengronds geen auto’s toegelaten en zullen er ook geen parkeerplaatsen zijn.

- 14/11/2017 -

NIEUWE AD DELHAIZE CADIX OP HET EILANDJE IS GEOPEND

AD Delhaize Cadix, gelegen in de Kattendijk-Oostkaai heeft op 21/09 zijn deuren geopend voor het publiek, waardoor de inwoners van Antwerpen en de omwonenden over een nieuwe buurtwinkel beschikken. Hij geeft meteen een extra commerciële dynamiek aan Het Eilandje en de Cadixwijk.

In de buurt zag Delhaize immers een nood aan een nieuwe winkel. Veel mensen uit de buurt moesten zich tot voor kort verder verplaatsen voor hun boodschappen. Dankzij deze nieuwe winkel kunnen de klanten hun aankopen nu veel dichterbij doen.

AD Delhaize Cadix, met 1.678 m² verkoopoppervlakte, wil zich als rasechte buurtwinkel in de eerste plaats integreren in de buurt.

Innovatief assortiment

AD Delhaize Cadix zet in op een breed en innovatief assortiment. Enerzijds is er een ruime keuze uit huismerken (Delhaize, 365, taste of Inspirations, Bio, Eco, Care en FairTrade), waarbij Delhaize innoveert met onder meer Raw Cake, een ruime keuze superfoods en ontbijtproducten op basis van stevia. Anderzijds is er een brede waaier aan nationale merken. Er blijft een focus op Belgische bevoorrading: 70% van het assortiment bij Delhaize is gemaakt in België. De klanten hebben bij AD Delhaize Cadix in totaal keuze uit circa 15.000 producten.

De winkel werd gebouwd volgens het meest recente AD-winkelconcept, dat vooral wordt gekenmerkt door ruime gangpaden, sfeervolle verlichting, warm kleurgebruik en een aanbod dat gemak resoluut centraal wil stellen.

Interesse in Residentie Binnenvaert?

Wij contacteren u voor een vrijblijvend gesprek.

  • MijnheerMevrouw
  • Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van interessante weetjes, nieuwe projecten, relevante aanbiedingen… via de e-newsletter. Uw gegevens worden verwerkt volgens de privacy policy.