Stap voor stap
naar uw woondroom met DCA

Bij DCA kan u rekenen op verregaande klantenbegeleiding. We laten echt niets aan het toeval over en betrekken u bij elke stap. Zo gidsen we u na een diepgaande kennismaking met plezier door het hele bouwproces. Onze even ervaren als toegewijde klantenbegeleidster luistert daarbij nauwgezet naar uw wensen. Bovendien nodigen we u op vaste tijdstippen uit op de werf, en kan u steevast de voortgang checken op een digitaal platform. En welke vragen u ook heeft: uw DCA-adviseur staat voor u klaar. Zo zijn we altijd samen onderweg naar uw droomwoning.

Persoonlijk contact

Vragen over uw penthouse? U kan altijd bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat u uw project eenvoudig kan opvolgen. U krijgt immers permanente toegang tot uw persoonlijk online dossier om de status van uw bestellingen en de opmaak van de uitvoeringsplannen te raadplegen. Daarnaast ontvangt u een nieuwsbrief met overzichtelijke foto’s van de werf, algemene weetjes, … Heeft u nog bijkomende vragen? Dan kan u gedurende het volledige proces een uniek aanspreekpunt aanspreken.

Bezoek ter plaatse

Benieuwd hoe de plannen vorm krijgen? We nodigen u graag uit voor een werfbezoek tijdens de ruwbouw- en afwerkingsfase. Uw penthouse wordt dan borstelschoon opgekuist voor maximale veiligheid en een goed overzicht. Alles voor een geslaagd resultaat.

Keuze voor kwaliteit

Wij staan 100% garant voor de kwaliteit van de gekozen materialen. Bij onze klantenbegeleidster kan u het hele aanbod ontdekken en bespreken. Zo gidst DCA u door het volledige bouwproces, van materiaalkeuze in onze toonzalen tot de oplevering van uw luxueuze en instapklare penthouse. Door geen enkele stap over te slaan, garanderen we een resultaat dat volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Alles bij de hand

Kiest u voor een tot in de puntjes uitgewerkt interieurplan of past u het voorstel aan uw persoonlijke wensen aan? We begeleiden u graag bij het vastleggen van alle opties en verwerken uw keuzes in een gedetailleerd, technisch dossier.

    Interesse in Residentie Binnenvaert?

    Contacteer vrijblijvend onze vastgoedadviseur op het telefoonnummer 03 290 90 00 voor meer informatie over het project of vul onderstaand formulier in.

    • Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van interessante weetjes, nieuwe projecten, relevante aanbiedingen… via de e-newsletter. Uw gegevens worden verwerkt volgens de privacy policy.