Antwerpen

Residentie Binnenvaert is gelegen aan het Kempisch Dok in de Cadixwijk op wandelafstand van het centrum van Antwerpen. De bruisende cadixwijk kent een sterke opmars. Verschillende bouwprojecten en stadsontwikkeling zetten volop in op duurzaam en comfortabel wonen. Tegen 2020 zal de Cadixwijk zijn functie als woonwijk aan de haven opnieuw veroverd hebben met aandacht voor groen en het sociale karakter van de wijk.

Het eilandje: een topwijk

In de top 10 van de coolste wijken van Europa, opgesteld door de Britse kwaliteitskrant The Independent, staat het Eilandje voorop. Authentieke loskades en stijlvol gerenoveerde pakhuizen vormen een karaktervolle decor voor de hippe shops en trendy restaurants, cafés en terrasjes. Dat bruisende stadsleven beleeft u vanuit de loges in de prachtige penthouses van Residentie Binnenvaert, die majestueus boven de wijk uittronen.

Nog meer troeven in de buurt

De ruimere omgeving heeft ook heel wat te bieden:

  • De Cadixwijk zelf is een gezellige buurt met een wijkplein, een buurtsporthal, kinderopvang, basisscholen, secundair onderwijs en volwassenenonderwijs. Op een korte afstand treft u twee campussen van het hoger onderwijs.
  • Park Spoor Noord: een ruime, open zone met groen in overvloed, slechts 500 meter verderop. U kunt er naar hartenlust wandelen of sporten en geregeld zelfs een evenement meepikken. Op zonnige dagen is dit rustgevende park de gedroomde omgeving voor een drankje, een hapje of dolce far niente.
  • Cultuurparels als het Museum aan de Stroom alias het MAS, het Havengebouw en het Red Star Line Museum.
  • Openbaar vervoer: Vlakbij Binnenvaert kunt u wel 21 verschillende bussen nemen. Ook elders in de wijk staan verschillende bushaltes tot uw beschikking. De Noorderlijnverbinding brengt u dan weer snel met de tram tot in het centrum van Antwerpen. Fietst u graag? Dan kunt u gemakkelijk kiezen voor de stadsfietsen van Velo, met een handig Velo-station aan de voordeur van Binnenvaert.

.

    Interesse in Residentie Binnenvaert?

    Contacteer vrijblijvend onze vastgoedadviseur op het telefoonnummer 03 290 90 00 voor meer informatie over het project of vul onderstaand formulier in.

    • Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van interessante weetjes, nieuwe projecten, relevante aanbiedingen… via de e-newsletter. Uw gegevens worden verwerkt volgens de privacy policy.