Residentie Binnenvaert is een project met 76 appartementen waarvan er 12 penthouses zijn. De luxueuze duplex penthouses zullen het hart van elke levensgenieter veroveren. Alle penthouses werden ontworpen met grote ramen die een prachtig uitzicht bieden over de jachthaven van het Eilandje. Daarnaast zijn er tot wel 4 terrassen waarop u helemaal tot rust kan komen. De 2 badkamers, 3 slaapkamers, dressing en een TV-kamer en hoge plafonds geven u de ruimte en vrijheid om in alle comfort te kunnen genieten. Bovendien werd elke penthouse uitgewerkt met hoogwaardig parket met vloerverwarming voor optimaal comfort. Nog een luxueus extraatje? U hoeft geen trappen op te lopen, u kan gewoon gebruik maken van uw eigen binnenlift!

Prijzen op aanvraag.

Geniet elke dag opnieuw van dit prachtig uitzicht op de jachthaven.
Bewonder de hoogwaardige materialen en afwerking.
Woon op een toplocatie in Antwerpen.
Nieuwbouwappartementen | Residentie Binnenvaert
Binnenvaert aan het Eilandje in Antwerpen
Voel u helemaal thuis in de penthouses van Residentie Binnenvaert.

Interesse in Residentie Binnenvaert?

Contacteer vrijblijvend vastgoedmakelaar De Meester op het telefoonnummer 03 227 06 36 voor meer informatie over het project of vul onderstaand formulier in.

  • MijnheerMevrouw

  • Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van interessante weetjes, nieuwe projecten, relevante aanbiedingen… via de e-newsletter. Uw gegevens worden verwerkt volgens de privacy policy.