a

VOOR ELK WAT WILS

De gebouwen omvatten 76 appartementen met één tot drie slaapkamers en enkele duplex penthouses. De woningen zijn ruim en licht dankzij grote raampartijen, en voorzien van terrassen met zicht op de jachthaven. Ze bevatten uitsluitend hoogwaardige materialen zoals parketvloer, terwijl vloerverwarming voor extra comfort zorgt. Bovendien krijgen de bewoners een hoog afwerkingsbudget om hun nieuwe nest piekfijn in te richten. Op het gelijkvloers huizen een aantal commerciële ruimtes. Op de ondergrondse niveaus bevinden zich 114 autostaanplaatsen, 29 privébergingen en een ruime fietsenstalling, gemakkelijk bereikbaar met een fietslift. Tussen de vier gebouwen – onderling verbonden door achterliggende volumes – wordt voldoende groen geïntegreerd voor een natuurlijke scheiding van de extra grote terrassen op de eerste verdieping. Kers op de taart: de hypermoderne postbussen van Bringme in de inkomhal doen dienst als ‘automatische conciërge’ om onlinebestellingen te ontvangen en af te tekenen, te verzenden en terug te sturen.

Prijzen vanaf € 304.000 (excl. kosten en btw)

Vanop het terras geniet u van een prachtig uitzicht op de jachthaven.
Uitzicht terras Residentie Binnenvaert Eilandje Antwerpen
De appartementen bieden een wijds uitzicht op de omgeving van het Eilandje.
Uitzicht op het ruime groene terras vanuit de woonkamer op de eerste verdieping.
De terrassen op de eerste verdieping worden gescheiden door siergrassen en kleine bomen.

Interesse in Residentie Binnenvaert?

Contacteer vrijblijvend vastgoedmakelaar De Meester op het telefoonnummer 03 227 06 36 voor meer informatie over het project of vul onderstaand formulier in.

  • MijnheerMevrouw

  • Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van interessante weetjes, nieuwe projecten, relevante aanbiedingen… via de e-newsletter. Uw gegevens worden verwerkt volgens de privacy policy.