Residentie Binnenvaert, 76 luxeappartementen, enkele duplex penthouses en 114 autostaanplaatsen op ’t Eilandje in Antwerpen combineren de energie van de stad met de gemoedelijkheid van de jachthaven. Gelegen op de place to be, met zicht op het water. Dé ideale vastgoedinvestering dus!

WAAROM KIEZEN VOOR BINNENVAERT ALS INVESTERING?

Het spaargeld van vandaag de dag slaapt liever dan productief te zijn. Het klassieke spaarboekje brengt nauwelijks nog op en andere bankproducten bieden onzekere winstperspectieven. Wie rendement wil halen uit zijn centen moet investeren, liefst met beperkte financiële risico’s en de vooruitzichten op een degelijke opbrengst. Een investering in vastgoed kan de beste papieren voorleggen.

Binnenvaert biedt u:

 1. Maximaal rendement
  U geniet van een jaarlijkse minimum huuropbrengst van 5,66 % onder voorbehoud van financiering (1). Meerwaarde wordt gecreëerd door de unieke ligging aan de jachthaven op ’t Eilandje in Antwerpen, met zicht op het water. Bovendien geniet u van een hefboom bij financiering.
 2. Zorgeloze investering
  Wij nemen de volledige verhuur, tot desgewenst rentmeesterschap van u over. U koopt een instapklaar appartement dat gebouwd werd met duurzame materialen en moet u dus geen zorgen maken over de afwerking.
 3. Veilige investering
  1 700 nieuwe werknemers 
  (2) die potentieel op zoek gaan naar een nieuw huurappartement. Dat waarborgt een zekere en hoge huurprijs. Daarbij is een vastgoedinvestering een inflatiebestendige investering.

(1) Onder voorwaarden
(2) 
Bron: ZNA-Ziekenhuis

Interesse in Residentie Binnenvaert?

Contacteer vrijblijvend vastgoedmakelaar De Meester op het telefoonnummer 03 227 06 36 voor meer informatie over het project of vul onderstaand formulier in.

 • MijnheerMevrouw

 • Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van interessante weetjes, nieuwe projecten, relevante aanbiedingen… via de e-newsletter. Uw gegevens worden verwerkt volgens de privacy policy.