Het eilandje: Heerlijk herboren

Sinds de komst van het MAS en later het iconische Havenhuis beleeft de oudste havenwijk van Antwerpen een zalig nieuw elan. Het voormalige havenkwartier bruist als nooit tevoren. Temidden deze stedelijke dynamiek vormen de vier appartementsgebouwen van Residentie Binnenvaert een excellente oase van rust, vakkundig vormgegeven door M2 Architecten. Neem de handige voorzieningen op het vlak van mobiliteit, cultuur en onderwijs nog mee in overweging, en de conclusie is duidelijk: dit is uw gedroomde thuishaven!

Duurzaamheid als groene bonus

Gezond en aangenaam wonen. Daarop zet de stad daadkrachtig in bij de ambitieuze vernieuwing van de Cadixwijk, een deel van het Eilandje. Van het grote, groene plein in het kloppende hart van de wijk tot de duurzame materiaalkeuze voor dokranden en straten, alle plannen zetten respect voor mens en milieu ambitieus voorop. Ook Residentie Binnenvaert surft mee op deze toekomstgerichte aanpak met een minimale ecologische voetafdruk als essentiële doelstelling.

Zorgvoorziening

In Residentie Binnenvaert heeft u ook de mogelijkheid tot zorgvoorziening, niets is belangrijker dan meer comfort in uw woning, daarom is het aanbod thuisdiensten ook zo uitgebreid. Dit omvat onder andere gezinszorg en aanvullende thuiszorg door een gespecialiseerde partner.

Denk maar aan verzorging, hulp in het huishouden, de schoonmaak van uw appartement, soms ook oppas en hulp bij karweitjes. Deze diensten zijn slechts enkele mogelijkheden, vraag gerust vrijblijvend meer informatie aan omtrent de thuisdiensten.

    Interesse in Residentie Binnenvaert?

    Contacteer vrijblijvend onze vastgoedadviseur op het telefoonnummer 03 290 90 00 voor meer informatie over het project of vul onderstaand formulier in.

    • Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van interessante weetjes, nieuwe projecten, relevante aanbiedingen… via de e-newsletter. Uw gegevens worden verwerkt volgens de privacy policy.