UW THUISHAVEN MET DE A VAN ADEMBENEMEND

De komst van het MAS was het startschot voor de opwaardering van het Eilandje. Sindsdien bruist het voormalige havenkwartier als nooit tevoren. En als toekomstige bewoner van Residentie Binnenvaert ervaart u dat vanop de eerste rij. Het is een knap staaltje hedendaagse architectuur van M2 Architecten.
De vier appartementsgebouwen rijmen de energie van de stad met de gemoedelijkheid van de jachthaven. Houdt u van een levendige buurt? En stelt u hoge eisen aan wooncomfort?
Dan is Residentie Binnenvaert uw gedroomde thuishaven! De vele voorzieningen op het vlak van mobiliteit, cultuur en onderwijs krijgt u op de koop toe.

GROEN ALS GEMENE DELER

In haar plan van aanpak voor de Cadixwijk onderstreept de stad het belang van duurzaamheid. Zo is er volop gemeenschappelijk groen, en worden de dokranden en de straten aangelegd met duurzame materialen.

Residentie Binnenvaert draagt als stadsvernieuwingsproject haar steentje bij tot die ecologische visie. Met een aanpak geënt op een langetermijnfilosofie, een doordachte materiaalkeuze en vooruitstrevende technologieën die de ecologische voetafdruk beperken. Bovendien garandeert de mix van verschillende woontypes – van éénslaapkamerflats tot luxueuze penthouses – een boeiend en divers sociaal profiel.

ZORGVOORZIENING

In Residentie Binnenvaert heeft u ook de  mogelijkheid tot zorgvoorziening, niets is belangrijker dan meer comfort in uw woning, daarom is het aanbod thuisdiensten ook zo uitgebreid. Dit omvat onder andere gezinszorg en aanvullende thuiszorg door een gespecialiseerde partner.

Denk maar aan verzorging, hulp in het huishouden, de schoonmaak van uw appartement, soms ook oppas en hulp bij karweitjes. Deze diensten zijn slechts enkele mogelijkheden, vraag gerust vrijblijvend meer informatie aan omtrent de thuisdiensten.

Interesse in Residentie Binnenvaert?

Contacteer vrijblijvend vastgoedmakelaar De Meester op het telefoonnummer 03 227 06 36 voor meer informatie over het project of vul onderstaand formulier in.

  • MijnheerMevrouw

  • Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van interessante weetjes, nieuwe projecten, relevante aanbiedingen… via de e-newsletter. Uw gegevens worden verwerkt volgens de privacy policy.